oc.liamg%40hkwalokneradnobm+38 (095) 94 200 91

КОРИСТУВАТИСЬ ШАБЛОНАМИ ДОГОВОРІВ З ІНТЕРНЕТУ ШКІДЛИВО ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ

Всі більше підприємців починають здійснювати свою діяльність офіційно і це дуже круто 🫶🏻👍

Проте, офіційна діяльність вимагає уколадення різноманітних договорів для ведення діяльності, і часто підприємці використовують шаблони з інтернету, що приносить їм тільки шкоду ❗️ ЧОМУ КОРИСТУВАТИСЬ ШАБЛОНАМИ ДОГОВОРІВ ШКОДИТЬ БІЗНЕСУ? 

1️⃣ Договір - це певна домовленість між сторонами. Кожна така домовленість унікальна, зі своїми умовами та особливостями. 

2️⃣ Застарілість шаблонів - більшість шаблонів, які знаходяться в вільному доступі -  застарілі, тобто складені з врахування положень законодавства, яке вже не діє (так, законодавство у нас швидкоплинне і змінюється дуже-дуже швидко). 

3️⃣ Не захищає ваші права - 99% шаблонів дуже прості, які не передбачають важливих (а іноді і істотни) умов догову, а тому такий договір не може бути використаний для захисту ваших прав.

4️⃣ Шаблон складений не по законодавству України. Так, досі, нажаль ця проблема існує, коли підприємці використовують шаблон з інтернету, в якому є посилання на норми країни агресора. 

Для ефективної та безпечної підприємницької діяльності, наполеглево рекомендую вам звертатися за професійною правовою допомогою. 

Якщо у вас є юридичні питання, то пишіть в особисті, або залишайте заявку на сайті для консультації 👨🏼‍💻